UA-8315155-13

uw films


Kwaliteit die raakt…

U kent het verschil tussen de film die je raakt en het standaard “praatje-bij-het-plaatje”. Het is de intentie van Blueray om een goed gevoel te geven aan de kijker. Meegenomen worden door de beelden….

Uw film grijpt de aandacht
een film  heeft meerwaarde ten opzichte van drukwerk of bijvoorbeeld een geschreven nieuwsbrief. Het nodigt uit en krijgt daardoor dus de aandacht die gewenst is. Drukwerk zal al snel op de grote papierhoop komen te liggen. Een filmimpressie: wordt vaker bekeken en als het een goede film is, wordt ernaar verwezen door anderen. Natuurlijk kunt u de film zowel op uw website als op Vimeo of Youtube plaatsen.

Uw film houdt de aandacht vast
Onderzoek heeft aangetoond dat in meer dan 65% van websitebezoekers video het medium is waar mensen nog de moeite voor willen nemen. Een filmimpressie is daarom een toegevoegde waarde op  een website en is daarmee hét middel om informatie te geven over uw bedrijf of product.

Uw film vertonen op locatie

We filmen alles in High Definition, dus kunt u de beelden op locatie vertonen. Bijvoorbeeld bij de receptie, in een salon of horeca-ruimte. U kunt bijvoorbeeld aanbiedingen en acties vertonen en die afwisselen met sfeervolle beelden. U kunt zelfs een Clinic laten opnemen op uw golfbaan, zodat beginnende golfers meteen zien waar ze op moeten letten.


Waarom een BlueRay impressie?

 

Het is onderscheidend in filmische kwaliteit.

 

  Het is als een goede filmtrailer: je wilt de film het liefst meteen zien.

 

Er zijn talloze toepassingen: op websites, in tv-reclames en op de eigen locatie.

 

Onze films zijn betaalbaar.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.