UA-8315155-13

 

Kwaliteit die raakt…

Blueray is goed in feel good: we willen de kijker een prettig gevoel geven en tegelijk zorgen dat ze meegenomen worden door de beelden….

Een bedrijfsfilm maken kan iedereen. Blueray onderscheidt zich door filmische kwaliteit in onze sfeerimpressies. Door gebruikt te maken van speciale camera en filmtechnieken. En door het materiaal professioneel na te bewerken op de manier waarom dat ook gebeurt bij speelfilms.
Oordeel zelf…

Aanbiedingen

  1. Bij het bestellen van een sfeerimpressie krijgt u een korte golfpro introductiefilm gratis.
  2. Kunt u mij in contact brengen met een golfbedrijf of golfbaan ? En…komt hier een betaalde opdracht uit voort.
    Dan maken wij een mooie slowmotion film van u. Erg leuk om te hebben en te laten zien hoe goed u bent! 

Ga naar de aanbiedingen.

Producent/filmmaker

Blueray Productions is het bedrijf van Ray Koning, een ervaren tv-editor die inmiddels al 10 jaar in het vak zit.

Ray: “Ik heb een passie voor filmen en wil graag dat dingen er zo mooi mogelijk uit zien. Na veel jaren tv programma’s monteren ben ik begonnen om zelf te produceren en daarmee mijn eigen visie op de bedrijfsfilm los te laten. Dat levert hele mooie en spannende beelden op. Ik ben gefascineerd door de golfsport, het terrein en de bewegingen van de sporters. Vandaar dat ik mij daar op ben gaan richten.”

Ray Koning werkt als one man crew. Maar in zijn productiebedrijf Blueray werkt hij ook veel samen met ervaren cameramensen en regisseurs. Het is de samenwerking met u en professionals die een uitzonderlijke film mogelijk maakt.  Lees verder…

Duur? Integendeel

We maken gebruik van de laatste ontwikkelingen op filmgebied. Tegenwoordig maakt Hollywood veel gebruik van Stillmotion. In Nederland is deze techniek vooral bekend van Holland Sport: gestileerde beelden met veel aandacht voor details. Blueray heeft de juiste gear om deze technieken toe te passen en een echte filmlook te creëren. Duur? Integendeel. Sommige filmregisseurs hebben alle dure 35 mm camera’s vervangen door HDslr-camera’s: en daar werkt Blueray toevallige ook mee.. Lees verder…